viernes, 13 de abril de 2012

Preestrena Tornarem

Dijous 12 d'abril es va fer la preestrena de la minisèrie catalana Tornarem, de brutal media amb coproducció de TV3 i tve, que va tenir lloc al cine club coliseum.
Com que les dues sortim fent d'extres, la L va aconseguir entrades per anar-hi.
Cal dir que la sèrie en si, esperàvem que fos pitjor, tot i que es nota el baix pressupost i la manca de professionalitat d'alguns actors. 
 


La història es basa en una parella que els hi segresten la filla durant la ocupació del bàndol nacionalista de Barcelona, i es veuen fugint a França per acabar en el camp de refugiats d'Argelés. A partir d'aquí es narra les peripècies per recuperar la filla, la separació de la parella a conseqüència de la guerra, l'exili a París i com es sobreviu la segona guerra mundial.
 Abans de que comencés la projecció, els membres del fòrum ACCUH, de recreació històrica, varen fer una petita escenografia a rambla Catalunya. Molts dels d'aquí, també varen participar en la gravació de la sèrie com a figurants amb nosaltres.
L'estrena per televisió a TV3 es farà aquest dilluns dia 16 a la nit, el primer episodi, i el dilluns 23 el segon. A nosaltres se'ns veu en el segon, quan estan assaltant una caserna nazi a paris.

 Si voleu veure més fotos, mireu el nostre àlbum a Picasa, però són bàsicament fotografies de la presentació.
Properament posarem fotografies de la gravació amb narració de com ens va anar!


2 comentarios:

  1. Tinc ganes de veure-ho de fa temps, s'ha fet de rogar, eh?

    ResponderEliminar
  2. Ja veus, ja fa un any que varem rodar les escenes de la ocupació de la caserna i s'ha anat endarrerint fins ara!

    ResponderEliminar