jueves, 8 de noviembre de 2012

Saló del Manga de Barcelona 2012


Per fi tenim la crònica del XVIII Saló del Manga d'aquest any. Tot i que la L no ha pogut disfrutar d'aquest event ja va gaudir de la Comic Con de NY.
Dalek Dr Who - Fotografia de Mystique Raven
Només vam anar diumenge per falta de temps però era evident que aquest any el lloc ha sigut molt millor que els altres anys, (s'ha fet al recinte ferial de Montjuïc on hi ha molt més espai que a la Farga de l'Hospitalet) així que el pas per tot arreu era bastant fluid i no feiem entrepans disfressats. jeje. Afortunadament no vam haver de fer cues per entrar ja que vam comprar les entrades per antel.lació, però segons ens han explicat dissabte no deixaven entrar perquè ja no hi cabia més gent.
En aquesta edició la gastronomia japonesa ha tingut un paper especial i hi havia una nova zona de petits restaurants que competien pel millor preu. Tot i que hi havia molt que triar, també hi havia cues per aconseguir un trist ramen. Van participar Ferran Adrià i Hiroyoshu Ishida a algunes conferències.
Un dels artistes més interessants per nosaltres va ser Hiro Mashima, autor de Fairy Tail, manga que seguim molt d'aprop. Un manga d'un grup de mags que us recomanem molt. Doncs a causa d'això vam poder veure molta gent disfressada d'aquest tema. Segons la Mystique Raven hi havia Erzas per tot arreu, jeje, una disfressa que jo tinc pendent de fer-me, si aneu seguint el blog ja la veureu. A més la L anirà de Lucy i la Mystique Raven de Lluvia.

Aquest any la N es va disfressar de Princesa Mononoke, molts de vosaltres heu pogut veure com em feia la disfressa pel Facebook en 4 dies i el resultat.


Un Record Guinness (i que no 'es GISHWHES)

En el 20è aniversari de la publicació del manga de Dragon Ball a Espanya, es va celebrar al saló un rècord Guinness de fans disfressats de pj de Dragon Ball.

I perquè ho sapigueu la pròxima edició del Saló del Manga de Barcelona es celebrará entre el 31 de octubre y el 2 de novembre del 2013. Us hi esperem, cosplayades com sempre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario